Go Back   DefineBurada.CoM > FOTOĞRAFLI VE FOTOĞRAFSIZ İŞARETLERİNİZE YORUMLAR > Fotografsız İşaretlerinize Yorumlar
alan tarama | dedektör | toprak altı görüntüleme sistemleri

Cevapla
 
Seçenekler Thema bewerten Stil
Alt 02-16-2009, 12:44 AM   #1
JOVİYANUS
Tecrübeli Üye
 
JOVİYANUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2009
Mesajlar: 314
Tecrübe Puanı: 161016
JOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond repute
Standart tabut-u sekine

s.a..dostlar.israil ogullarının duydugum ikinci dogru sözü ve belkide sonuncusunu az once ogrenmiş bulunmaktayım:tabut-u sekine(ahit sandıgı)nin mehdinin gelikten sora bulunucagıdır bu.arkadslar herseyi bulurusnuz ama bunu bulamaasınız.(bu söz bana rahmetli ATAnın bir sözünü hatrlattı .......olursunuz ama zanaatkar olamassınız)

Ahd-i Atik Sandukası, Yüce Rabbimiz'in Kuran'da bildirdiği ve içinde Hz. Musa ve Hz. Harun'dan eşyalar barındıran değerli bir sandıktır. İslam alimlerine göre, sandukanın en önemli özelliği ise MÖ. 587 yılından beri nerede olduğunun bulunamaması ve ahir zamanda çıkacak bir şahıs olan Hz. mehdi tarafından bulunacağının kabul edilmesidir. (En doğrusunu Allah bilir.)
Yarattığı her şeyi sonsuz bir ilim ve hikmet üzerine yaratan Yüce Rabbimiz, sandukanın varlığını Kuran'ın yanı sıra Tevrat'ta da bildirmiştir. Taş tabletlerin birisinin Sina dağında Hz. Musa'ya verildiği ve bu taş tabletlerin Horeb dağında sandığa konmuş olduğu Tevrat pasajlarında şöyle bildirilmektedir: "Ve Sina dağında, Musa ile söyleşmeyi bitirince, şahadetin iki levhasını ona verdi." (Kitabı Mukaddes. Çıkış. Bap. 31)

Kudüs şehri, Hz. Süleyman'ın yaptırmış olduğu mabed ve "Ahit Sandığı" ile anılan bir tarihe sahiptir. M.S. 70 yılında Kudüs'teki tapınağın tahrip edilip yakıldığı ve kutsal eşyaların Roma'ya götürüldüğü, en yaygın olan görüştür. Ancak öne çıkan diğer bir görüş ise, M.Ö. 587 yılından itibaren kayıp olan sandığın Kudüs'te saklandığı ve Romalı veya başka kavimler tarafından tahrip edilmesin diye muhafaza edilmek üzere -Kudüs güvenli görülmeyip- daha kuzeye, yani Şam yakınlarındaki Taberiye'ye, Hatay'a, Mekke'ye götürüldüğüdür. (En doğrusunu Yüce Rabbimiz bilir.)
yani varsayımda varsayım bitmez ve bitmiycektir.onu sadece ve sadece İSA MESİH,MEHDİ yeryüzüne inipte ole bulucaktr.sayglar.
JOVİYANUS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Facebook'ta Paylaş


Alt 02-16-2009, 09:10 PM   #2
DAYI
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart

SELAMÜNALEYKÜM JOVİYANUS DEDİKLERİNE KATILIYORUM ANCAK ÇOK İLİM İSTEYEN BİR KONU RABBİM NE DİLERSE O OLUR SAYGILAR dayı
  Alıntı ile Cevapla

Alt 02-16-2009, 10:35 PM   #3
kayipkepenek
Tecrübeli Üye
 
kayipkepenek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2009
Mesajlar: 255
Tecrübe Puanı: 169016
kayipkepenek has a reputation beyond reputekayipkepenek has a reputation beyond reputekayipkepenek has a reputation beyond reputekayipkepenek has a reputation beyond reputekayipkepenek has a reputation beyond reputekayipkepenek has a reputation beyond reputekayipkepenek has a reputation beyond reputekayipkepenek has a reputation beyond reputekayipkepenek has a reputation beyond reputekayipkepenek has a reputation beyond reputekayipkepenek has a reputation beyond repute
Standart

gayb-ı sadece sahibimiz bilir
bize düşen tevekküldür
Rabbim
ilmi isteyene ,malı dilediğime veririm diyor
bizim hem malda,hem ilimde gözümüz var.yani istiyoruz.
hani derler ya
isteyenin bir yüzü kara.
biz yüzümüzü kararttık.
amaç AK olalım diyedir
lanetlenmiş bir kavim olan ve kendilerine gönderilen Allah'ın elçilerini öldüren bu israel oğulları küdüsün altını üstüne getirmekteki maksatları bellidir
süleyman tapınağını bulmak ve sözü edilen sandukayı ele geçirmek
ama bunu sadece kendisine nasip olan bulacaktır
saygılar
kayipkepenek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
Yok


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı



WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:42 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.