![]() |
#11 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 161017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
tamam kardesim sagol bizleri aydınalrtıgın için
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Üye
Tecrübe Puanı: 5017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
sevgili kardesim sakın alınmayasın kusuruma bakmayasın. hakkınıda helal et.bugun nesem inan yerinde.
dediğin gibi gulumsemek lazım.ama dip not duseyım inan ben 3 harflileri astım bile. niye dersen allah sana nasip etmişse ne bir dalda yaprak oynar nede duser. Allah seni o nasıbe surukler kaderine boyun eger o mala sahıp olursun.3 harfliler değil.(tum arkadaslar için soyluyorum mumkunse 3 harfli diye hitap edin direk isimde bulunmayın ozellikle arazilerde) kardesim tekrar hakkını helal et. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 161017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
helal olsun.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
selamünaleyküm joviyanus evet bu işin başka bir mantıklı açıklaması yok dostum eğer yapacağın işi hiç kimseye söylememen nümkün değilse işi ilk gittiğinde bitireceksin.en garantilisi budur . gelelim konun açılma sebebi olan kül meselesine kül tepenin bütün yüzeyini kaplamışsa hiranın dediği gibi su geçirmemek içindir yok belli bir noktada ve belli bir yöme gidiyorsa o zaman takip edeceksinçünkü seni kapıya götüren tek şey o olacaktır.yığma tepelerin açılma sistemlerinde tepe suya ve ya yola (varsa ipek yoluna) bakan taraf uç kısmından kesilir bunun amacı kapıya giden bir işaret aranır. bunlarda genelde KÜL--KİREÇ--ÇAKIL olur bunlardan birtanesini dahi yakalarsan sen kapıya kadar götürür budsa yığma açmanın basit bir yöntemidir...DAYI
|
![]() |
![]() |
#15 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 169017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
öncelikle ilk soruya cevaben HİRA kardeşim değinmiş
toprağın alt katmanlarına su sızmasını ve börtü böcek girmesini engellemek içindir bazen kül yerine sönmemiş kireç doldururlar karınca gibi hayvanatın ceset odasına girmemesi içindir cin meselesine gelince cinler malı bir yerden başka yere götürüp bırakmazlar kazan kişiler malı alamasın diye yer değiştirirler ...ama.... yeniden eski yerine getirmeleri mecburdur.... yani bir sonraki gün konuşmadan gündüz gelir bakarsanız ve alıp gidene kadar konuşmazsanız size dokunmazlar bulduğunuz yere içinden tek sayılarda birkaç para bırakırsanız sizi takip etmezler. tek sayıdan kasıt...pay edememeleridir...paylaşamazlar ve beklemek zorunda olurlar bu kadar |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Tecrübeli Üye
![]()
teskr kayıpkepenek ustam gene doktrdun valla.sagol eline azına sagılk.yine bilmedigimiz bisey daha kafamıza kazıdık.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|