|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#21 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 1017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
![]() |
#22 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 48017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
evet manaslı kardes sonuc varmıdır
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 9017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() tesekkur ederım ılgılendıgın ve sordugun ıcın kardes ama henuz acma fırsatım olmadı buaralar zaten benden baskada buyerlerı goren ve bılen yok bu cıvarda suan secım ıslerıyle mesgulum ınsallah acıcam ama sunu soleyım soz cıkan sonucu sıtede yemınle soluyorum paylasıcam ınsallah saygılar |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
manaslı coktandır gozukmuyorsun kardes ozlettın kendını ,
hayrola muhtarlıga mı adaysın ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 9017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
dıger konu secım kendım aday degıldım ama aday olsam bukadar mutlu olmazdım desem yalan olmaz cok sevdıgım bır abımı 5 farkla muhtar sectık allaha sukur umarım koyumuz ıcın hayırlı olur hatırladıgın ıcın tesekkur ederım tekrar ustam saol allah gonlune gore versın durmak yok defıneye devam taaaakı bulana dek ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Administrators
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a. manaslı ALLAH c.c. yar ve yardımcın olsun acil şifalar versin ... ameliyatın inşALLAH hayırlı bir şekilde sağlıklı sıhatli olur... saygılar
![]() |
#27 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 11017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
geçmiş olsun manaslı kardeeş Allah bol şifa versin kolay değil zor işler bunlar sağlık en önemlisi tabi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 161017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a ALLAH sifa vere...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Tecrübeli Üye
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Tecrübeli Üye
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|