|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#11 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 36017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
kardeş balık hangi kayanın üzerinde onun resmini çek birde geniş al resmi öle çek ben sana yardımcı olayım elimden geldiği kadar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
selamünaleyküm afyonlu sitemize hoş geldin sefalar getirdin balık hakkında resim istemişsin ama daha nasıl geniş çekilir bilmiyorum elimde olan bunlar yakından uzaktan ve atrafını detaylı bi şekilde çektim saygılar DAYI
|
![]() |
![]() |
#13 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 36017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
dayı benim söylemek istediğim balık hangi kayanın üzerinde uzaktan çekilmiş fotolarda belirtirsen elimden geleni yaparım saygılar birde resmi aldım hocalarla bi görüşeyyim düşüncelerini alayım benle aynı düşüncedelermi onlarla konuştuktan sonra düşüncelerimi aktarıyım dayı
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Tecrübeli Üye
![]()
unutmadan yazayım dayı işeretin balık
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 161017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
selamünaleyküm JOVİYANUS ne demek gerek yok her kes senin düşüncelerine saygı duyuyor sende herkesin düşüncelerine saygılı idin ustada yazsın düşüncesini . lütfen sadece bilgi ve düşünceni yaz başkasına müdahele etme saygılar DAYI
|
![]() |
![]() |
#17 |
Administrators
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a. tabikide baskalarının düşünceleri görüşleri bizler icin önemli sonucta sitemiz paylasım sitesi herkez görüşlerini acıklıkla iddalar olusmuayacak sekilde dile getire bilir ... saygılar
![]() |
#18 |
Tecrübeli Üye
![]()
javiyanus kardeşim ben alacağımı aldım bulacağımı buldum şimdide maksatımız bu işlerle uğraşanlara yardımcı olmak sen yanlış düşünüyosun sanırım sitede yöneticisin birdahada yorum yapmam zaten saygılarr....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Tecrübeli Üye
![]()
ayrıca hoca dediğim kişiler arkeolog bu işi bilen onlar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
selamünaleyküm afyonlu usta joviyanusun kusuruna bakma biraz tez canlıdır. ama kalbi temiz bi gençtir ayrıca sitede herhangi bir görevi yoktur saygılarDAYI
|
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|