|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 590017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() İzmir ilimizden monoton35 kullanıcı adlı kardeşimin paylaşımıdır.www.defineburada.com ailesi üyelerinin bu ilginç görümde ki taş hakkında düşüncelerini paylaşmalarını rica ediyorum. |
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 157017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Tümlüse Yakin Tümülüsten Ayri Bir Mezar Veriyor
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Üye
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Üye
![]()
bölge olarak konpile çok büyük bir alana yayılmış mezarlık alanı burası gariban mezarları diye tabir edilenden tutunda kral mezarları tümülüsler kare oymalar yuvarlak oymalar ayak izleri taş yığmalar çok var sormak istediğim konuda açılan resimdeki yuvarlak taş hakkında ve bilgisi olan arkadaşın yardımı taş boy olarak 100 cm genişlik 90 cm
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrators
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a. arkadasım bunlar bir nevi para saklama kasası diye düşünüyorum ... ama paralar iclerinde değil tam arka kısımından asagıya dogru inersen geniş caplı sekilde az ama cok degerli paraları bulundururlar... zaten bu tasların önünden kazıp gireyim dersen girmek cok cok zor olur kazıla bileceginide düşünmüyorum ... yani garanti olsun dersen en fazla bir metre caplı etrafını komple acarsan paraya denk gelmen muhtemeldir...bu resimler hakkındaki düşünclerim bunlardır bakalım ustalardan gelen yorumlara görede hareket edersin... ama derin olduklarını düşünüyorum saygılar...
![]() |
#6 |
Guest
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Üye
![]()
yorumun için teşekkürler öncelikle bu taş önceleri bilindik taş görünümü verilmiş bi taş kabak gibi ortada olan bi taş değil bu bölgeye bayadır gider gelirim bu taş dikkatimi daha önceleri çekmedi portakal soyar gibi soymuşlar bu hali almış fakat 3 aydırda burada herangibi bi değişiklik yok yani ne karşısında nede önünde arkasında buna benzer taş yok yorumlarınız için çok teşekkür ederim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 593019 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Profesyonel Defineci
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
![]() |
#10 |
Üye
![]()
a.s kardeşim yorumun için teşekkürler bende ne alantarama nede gpr nede pulse nede vlf dedektörü var yani olanaklarım malesefki yok olan arkadaşlardan yardım istedim fakat ya gpr cihazı için yüksek fiyatla geleceklerini söylediler yada uzak oldukları için gelmek istemediler bu işlerin ekip işi olduğunu ve imkan meselesi olduğunu anladım ama elimden gelecek bişey yok onun için beklemedeyim
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|