Go Back   DefineBurada.CoM > FOTOĞRAFLI VE FOTOĞRAFSIZ İŞARETLERİNİZE YORUMLAR > Fotoğraflı İşaretlerinize Yorumlar
alan tarama | dedektör | toprak altı görüntüleme sistemleri

Seçenekler Thema bewerten Stil
Alt 04-24-2009, 12:21 PM   #21
karainci
Üye

Tecrübe Puanı: 1017
karainci has a reputation beyond reputekarainci has a reputation beyond reputekarainci has a reputation beyond reputekarainci has a reputation beyond reputekarainci has a reputation beyond reputekarainci has a reputation beyond reputekarainci has a reputation beyond reputekarainci has a reputation beyond reputekarainci has a reputation beyond reputekarainci has a reputation beyond reputekarainci has a reputation beyond repute

Alıntı:
DAYI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
selamünaleyküm karainci resimlere bakınca seyrani ustaya katılmamak elde değil çümkü yerli yerinde olan hiç bir şey yok ama sizin ifadenize bakıncada söyliycek bişey bulamıyorum saygılar
ne diyim ustam hani ne derler insan nasıl bakmakm isterse öyle göruru sen yıkılmış gözu ile bakıyorsun yanı zamanında kazılmış ben ise kazılmamış bak şöyle ola bilirmi burası buyuk bir deprem görmuş olamazmı...
karainci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 04-24-2009, 09:47 PM   #22
hira_pc
Administrators

hira_pc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 10
hira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond repute

s.a. karainci buraa mezarları acmıssın galiba ama mezar derken ne tür mezar sanduka mezarlarmı yoksa farklımı yoksa normal müslümanların gömüldüğü sekilde direk toprakla temaslı mezarlarmı ??? cünkü senin resimlerin bazılarında parcalanmıs mezar kalıntıları sonra yapı kalıntısı felan var...
hira_pc isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 04-24-2009, 09:52 PM   #23
karainci
Üye

Tecrübe Puanı: 1017
karainci has a reputation beyond reputekarainci has a reputation beyond reputekarainci has a reputation beyond reputekarainci has a reputation beyond reputekarainci has a reputation beyond reputekarainci has a reputation beyond reputekarainci has a reputation beyond reputekarainci has a reputation beyond reputekarainci has a reputation beyond reputekarainci has a reputation beyond reputekarainci has a reputation beyond repute

Alıntı:
hira_pc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
s.a. karainci buraa mezarları acmıssın galiba ama mezar derken ne tür mezar sanduka mezarlarmı yoksa farklımı yoksa normal müslümanların gömüldüğü sekilde direk toprakla temaslı mezarlarmı ??? cünkü senin resimlerin bazılarında parcalanmıs mezar kalıntıları sonra yapı kalıntısı felan var...
kardeşim bunlar sanduka mezarlar evet kalıntılar var kalıntılar roma dönemine ayıt onu biliyoruz mezarlar musluman olma zcunku kıplede deyil ve her mezarda dört köşe kalın başlı civiler cıkıyor ve bir mermer altından 2 /2 mermerin altında 5 kafa tası aldım yani gövdeleri yok kesilim toplu olarak atılmışlar ve yanlarında başka mezarlar cıkdıgında onlardan sadece civi cıkıyor benim kanetimce bunlar oraya birşey gömdu veya yer altı bir oda yapdılar ve onların mezarları ama civiyi cözemedim ney manası
karainci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 04-24-2009, 10:07 PM   #24
hira_pc
Administrators

hira_pc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 10
hira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond repute

s.a. bunlar zaten müslüman mezarı değil ben o anlamda sormadım yapılıs sekli acısından sordum ...

bu resimdeki cıkan civinin anlamı kilisenin öldürdüğü yani yargılayıp öldürdüğü kişilere ait mezarlar ondan dolayı civi cıkmakta ama bu mezarların acıldıgını düşünüyorum zamanında ve cevrede kesinlikle bu mezarlıga yakın bir kilise olmalı ama bu kilise zamanının cevresinde bulunan en büyük kilisesi olmalı neden dersen bu hükmü verebilmesi icin ... cevrede göze gelen yapı duvarları varmıdır acaba????
hira_pc isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
Yok