![]() |
#11 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 449017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
valla tebrıkler cok dogru ama areste tam ısabet etmiş..harıka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2010
Tecrübe Puanı: 13016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
burda crayz 29 zamı düştün gardaş eveli 30 dun hehe ben buna ta o zamanda dedim bu tavuk tamammı yumurtası var altında bak sırtı iki kanat bak tıgı yerdede horozuyla ikisinin mezarı var ölcüsünü vereyim dur sırtındaki kanalı boyuna ölc derinligiyle carp gaganın baktıgı yere dogru snmsi bir adım ilerle ya geniş düz kaya yada cakıl yıgıntsı olacak
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 449017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
valla siteye cok guzel ustalar gelıyor hadı hayırlısı bakalım guzel olacak inş. site hareket olmalıkı bereket olsun..saygılar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 349018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
hoşgeldin ares
![]() |
#15 | |
Üye
Tecrübe Puanı: 7016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
bende saten işaretlerin çözümü var senin dediğin gibi bu ölçmekle biçmekle olmaz işaret sadece koruyucudur bak mesela eşkiya belgelerinde ne der biz 12 kişiylen gümüşsuyu köyüne yol aldık burda 4 adam öldürdük aldığız mlları taştan mağaraya 19 saatte gömdük der bilmeyen aklına ilk gelen taştan mağara aramaya başlar dimi ama öyle değil bunun açıklamasını yapabilecek varmı arkadaşlar??saygılar |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Tecrübeli Üye
![]()
hımmm guzel soru bakalım nasıl bı cevap gelecek...saygılar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Üye
Tecrübe Puanı: 13016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Konu hutame tarafından (02-01-2010 Saat 11:58 PM ) değiştirilmiştir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Üye
![]()
[QUOTE=otmanlılı;15759]yav cevabını bildigin şeyi ne deyi soruyon crazy eveli 30şimdi 29 ustam bak ben cıragım ama sana cevap vericem NOT al 4mezar 12 kervan yolundakidikili taşların yada agacların dibine 19 ceşmenin arkasındaki tepeciklere yada taşlara sakladık der bul sana helal olsun ustam ben cıragım acemiyim ha tavugun sırtında V var yani aranan mezarlar dere catında birleştigi yerde derelerin ha yıgma taşlarda murc molozudur denenip yaşanmıştır
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Tecrübeli Üye
![]()
guzel bilgi guzel munazara evet eee bunların sırrıne sayılar vsvs
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Üye
Tecrübe Puanı: 7016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
değerli ustam m.turşucu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|