|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
Üye
Tecrübe Puanı: 5017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Guest
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
class kadesım dokum bır kaya oldugu bellı uzerınde cesıtlı ısaretler var basta ıstavroz.. acıklamamda yanlısa yer vermemek ıcın bır de uzaktan bu kayanın bututnunu gormek mumkun mu? ayrıca işaretledııgn yerın daha yakın cekımını.. yok bu kadar yeter dersen o da kabulum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 337017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
selam murcla kaldırın herşey cıkar ortaşda
![]() |
#4 |
Üye
Tecrübe Puanı: 5017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
istikam abi tek resim bu. daha dogrusu eski bilgisayarda harddiske virus girince verileri kaybettım.elimde kalan tek resim bu.
bu işaretin hemen 10 metre sagında ufak su kuyusu var. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 48017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
clas arkadasım
sen ben buraya bir 2 sene daha baksak yıne bulamayız yaklasık 5 dakıka baktım birseye benzettim oda bende kalsın ama arkadasın ddigi gibi bir işlem gormus kaya |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 48017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
istihkam kardes benziyo ama degilmi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Üye
![]()
yok be detay kardes. benzemiyor demek istediğini anladım
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Tecrübeli Üye
![]()
clas kardes ben zaten soylemedim hani zaten belki benzemiyorda biz sadece istiham kardesle sakalasıyorduk
kusura bakma |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Tecrübeli Üye
![]()
ama inanki ona benzese define işareti keske benzese
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|