Go Back   DefineBurada.CoM > FOTOĞRAFLI VE FOTOĞRAFSIZ İŞARETLERİNİZE YORUMLAR > Fotografsız İşaretlerinize Yorumlar
alan tarama | dedektör | toprak altı görüntüleme sistemleri

Seçenekler Thema bewerten Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 01-27-2009, 11:08 PM   #1
lybre
Guest

Tecrübe Puanı: 0
lybre has a reputation beyond reputelybre has a reputation beyond reputelybre has a reputation beyond reputelybre has a reputation beyond reputelybre has a reputation beyond reputelybre has a reputation beyond reputelybre has a reputation beyond reputelybre has a reputation beyond reputelybre has a reputation beyond reputelybre has a reputation beyond reputelybre has a reputation beyond repute
Standart kare.

sa.öncelikle bu sitede emegi geçenelrden ve beseriyeti bilgilendirenlerden ve bilgilendirmeye çalısanlardanda ALLAH razı ola.kullar vesile aslolan ogreten bilgilendiren yüce ALLAH vesselam.ustalar bir konu var yardımcı olursanız sevinirim.en azından belki bir fikir dogar.bir ana kaya üzerinde 12 cm çapında bir kare derinligi 4 cm .bu ana kayanın hemen arkası yapı kısmen yıkılmıs vaziyette.kaya onun onunde kalyo ama tam giriş değil tam giril ten kaya dogru bir tepecik var örme duvarlı.bu dedim kaya orayla birlesiyor.kayanın yerden yüksekliği 1.5 kadar.tam onu kazılmıs180 kadar ve hala kaya devam edyo.kaya dik duryo ve karsıyı gosteryo.karsıda her hangi birsey goremedim.ama cubuk ısrarla kayanın tam altıyla beraber gosteryo.yani orayı kazanda bilinçli kazmıs ama biryere ulasamadıgını gözlemledim.kük kırıkları felan var irili ufaklı.kilise yıkıntısı değdim yerde herhangi bir ize rastlamadım ama isaretin tek olmayacagınıda biliyorum.yorum larınızı beklyorum teskr.....
lybre isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Facebook'ta Paylaş

Etiketler
Yok