|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
Administrators
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Magarayı belirten işaretler C , U , D , ÜÇGEN İŞARETİ genel olarak cevrede olan bir magara girişini vermektedir. eger bu işaretlerin yanında istavroz , tam yuvarlak dolunayı anımsatan varsa magara icinde olan gömüyü temsil eder .
Bu işaretin yanında bulunan kare oyma magara icinde oda oldugunu ... Yuvarlak oyma Mezar oldugunu belirler.. Yani yanında bulunan işaretler önemlidir ... |
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 161017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
S.A hira ustam teskr edrm ellerine saglık güsel bir paylasım.ustam bahsi olan konuya sunu eklersek yanlıs olurmu : genelde yuvarlak olan bayan mezarını,kare olan erkek mezarını.....genelde lahitlerde oyledir bu sekil tam kare yada tam yuvarlak olmaya bilir ama mutalaka ve mutlaka çagrıstırır.yanlısm varsa düzelt ustam yanlıs bilgi veripte kul hakkı yemeyelim.saygılar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 438018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
selamunaleyküm arkadaşlar konuyu gördüm dedim resimlersek daha ii bilgi paylaşırız diye düşündüm buyrun resimler
![]() ~*inb_37*~
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 48017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
elıne saflık usta
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
selamünaleyküm eline sağlık usta
|
![]() |
![]() |
#6 |
Administrators
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a. emeğine saglık güzel resimler olmus ...
Joviyanus usta dediğin gibi olabilir ama mezarın yuvarlak veya kare sekline göre bayan yada erkek mezarı oldugunu cıkartamadıgımdan dolayı bişey diyemiyorum ... lahitlerdede genel itibarda işaret icleri dolu olur ...
![]() |
#7 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 4017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s a eline emeğine sağlık sağol
![]() |
#8 |
Üye
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
![]()
ben bi şey anlamadım girişibulamadım
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 349018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
dandanakan kardeş nerenin girişini bulamadın resim varmı
![]() |
#10 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 11017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
elinize salık kardeş bi şekil daha öğrendik hayırlı olsun
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|