|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
TECRÜBELİ ÜYE
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 24017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#3 |
Administrators
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a. usta burada kapak gibi görünen yer cok şüphe cekici orası kapak olmaya bilir sol alt caprazına dogru asagıya dogru bir giriş oda olabilir asagıya dogru bir arastır... sonra muhtemelde arka kısımlarında kalan bir yerde giriş var diye düşünüyorum oda sag üst caprazına dogru olabilir saygılar...
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Kapak konusunda hira ustaya katılıyorum.Şüphe kalmamalı.Arkadaki taşın altıda şüpheli.Bir üçgen ve bir yuvarlak oyma var.Buda oda içerisinde karıkoca mezarı olam ihtimalini oyandırıyo.Ama şahsi kanaatim bi mahzen kesin diyorum.Ve o taşa hiç uzak değil,detaylı çevre fotosu olsa daha rahat yorum yapabiliriz.
|
![]() |
![]() |
#5 |
USTA
Tecrübe Puanı: 5017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a benim gördüğüm belirgin işaretin hemen önü 1 veya 17 mt arasını kontrol etmekte faydar .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: May 2009
Tecrübe Puanı: 67017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
arkadaşlar işaretlediğim taşa bakın.ucu kırılmış aynı yerde.yane bu dik duran bir taştı ve bulunduğu yeri kapatmak için devrdiler ve kırılmış olabilir.yane şaretlediğm bölgeyide araştırınız ne olmaz ne olmaz
![]() |
#7 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 134017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
abi daha neyi öğreneceksin göz var nizam var.aç beni al beni diye bağırıyor!!!!kapak olduğu belli,taşın şekli farklı,
taşın horasan olduğu belli,ne lazım manila ,balyoz,horasan çözücü vs.vs. ne duruyon git al zengin ol.fitreni sadakanı ver bereketli ve uğurlu olsun emi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 48017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
seyranı usta orası bencede bır kapak
fakat kapaksa bır tanedaha ok ısaretı olması lazım oaraya doru bakan bak bakalım eyer degılse ucgenın uzantısı assagıya dogru bır gırısı va bır mezar ama ne mezarı |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jul 2011
Tecrübe Puanı: 22014 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Resme göre sağ taraftaki sivri uçlu büyük taş devrilip kırılmamış...Bilinçli bir şekilde öyle konmuş bence..Ve kırık sivri ucu hafif sağa aşağı yani kapak gibi olan taşa bakmaktadır. Kırık olması; ileriye devam edilmemesini söylüyor olabilirmi? ve kapak gibi olan taşın hemen üst tarafındaki ( kaplumbağayı andıran büyük taş) bir yerin üzerinde oturuyor izlenimi vermiyormu? Mesele altta gibi...Tabi nihai karar, değerli ustaların..saygıyla.!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Oct 2010
Tecrübe Puanı: 271015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
sitemiz neymiş yaw ben bunu nasıl görmemişim yaa
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|