|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 161017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Guest
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
jovıyanus kardesım deneme surumun basarılı olmus serı uretıme ne zaman gecıyorsun
![]() pasam yazılardan hıc bır sey anlasılmıyor. puntosunu bıraz buyult. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 161017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
abi tamo punta üzerinde çalsyom bende.vala bi ara bulduydum çapı buyltmeyi bir yerden giridiydim ama bulamadım bakıyorum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
bu sayfa senın kardesım dıledıgın gıbı karala dene yap
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrators
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a. arkadasım yüklemiş oldugun resmin hemen üzerinde sarı alanda bir ünlem işareti var oarata tıkladıgın zaman resim üzerindeki yazıları rahatlıkla okuya bilirsiniz resim gercek boyutuna döner ... saygılar
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
selamünaleyküm valla bu kadar hocayla hala olmadıysa çok zor. ya ne oluyo herkes seferber olmuş
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Tecrübeli Üye
![]()
abi evet ünleme basınca oknuyor yalnız mesela işaret yapıpte üzerne yazı yazmak için kare içine layorsun sora yazının çapını büyltme nasıl olyordu onu çözemedim.arkadsı beklyorum o bi gelse öretirde....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 313017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ctrl ye basık tutarak mausun topunu yuvarlayın yazı bı yonde buyur dıger yonde kuculur
" Sende bir yumurta var, bende bir yumurta var Ben yumurtamı sana verdim, sen yumurtanı bana verdin Senin bir yumurtan, benim bir yumurtam oldu. Ama.. Sende bir bilgi var, bende bir bilgi var, Ben bilgimi sana verdim, sen bilgini bana verdin. Şimdi benim iki bilgim var, senin de iki bilgin var” |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Tecrübeli Üye
![]()
s.a...teskr ederim eros.yok ya ben biliyorum.benim ufak yegen yazmıs sagol genede...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|