|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 16016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a. arkadaşlar...
aşağıda resmini çizdiğim işaretli taş,kapı büyüklüğünde olup dört köşesinde oyma bulunmakta.oymaların büyüklüğü ise bi yumurta sığacak kadardır. tesadüfen dere içinde çalışma yapılırken bulunmuştur. bu kayaya yakın eski bi değirmen ve eski bi çeşme var imiş... dün bu taşın çıktığı dere içinde bi boşluk tespitim oldu. yorumlarınızı öğrenmek istiyorum. saygılar.i.. ![]() |
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Administrators
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a. cengaver anlattıgına göre ve cizdğin bu resme göre sanırım bu tas zamanında bir yapıda kullanılmıs bbir parca olsa gerek ... sabit kayalar üzerinde kayde deger işaretler bulunmadan bulmadan her hangi bir yer icin ugrasmamanı tavsiye ederim... saygılar
![]() |
#3 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 157017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
taş sabitmi önemli olan bu
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol. http://img694.imageshack.us/img694/5396/emeesaygj.gif |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 11017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
şimdi sana demek istediğim şu güzel tespis ettin ve sana birmahsen ve mezarlar veriyo keşke resim olsaydı o zaman sana birmi dörtmü kesin diyebilirdim ama mezar olduğu kesin şimdiden kolay gelsin.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 134017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
herşeyden önce çizim ve anlatımına göre yorum ve çözümleme yapıyoruz resim olsa daha net ve öz ifadeler kullanmamız sizin işaret için kaçınılmaz olacaktır.işaret de dört mezar işareti veriyor hepsi aynı derinlikte buradaki incelik ilk mezardan sonra eşit parçalar kuralı ve dikdörtgenin ölçülerinin oranması ile bulunabilecek durumda olmasıdır.işaret de anlatım ve çizimde eksiklik mevcut yön açısından bir köşesi kırık olması gerekiyor başka iz,yarık,kanal ve kırık yerine dikkatli bakınız emi
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Üye
Tecrübe Puanı: 16016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a. malesef bulunan taşın nerede olduğunu bulamadık...
dün aynı bölgede yaptığım boşluk tespitinde bu dere içinde bulduğum boşluğa yaklaşık 30-40 metre mesafede ve aynı ebatlara sahip ikinci bir boşluk buldum dediğiniz gibi dört mezar yada oda var geri kalan ikisi için araştırma yapacak vaktim olmadı malesef... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Üye
![]()
bulunan boşluğun ebatları her iki boşluk içinde 3*2 dir
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|