|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
|
![]() |
#1 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
Tecrübe Puanı: 56016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() s ![]() SAYIN USTALARIM BU MAĞARA İÇERİSİNDE RESİMDE GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ KARTAL RESMİ- ÖKÜZ KAFASI-SUNAK TAŞI VE TAHRİP EDİLDİĞİNDEN RESME PEK ANLAM VEREMEDİĞİM ŞEKİL MEVCUT... MAĞARA AKARSU YOLUNDA OLUP 10 MT. YUKARISINDADIR.. YÜKSEK BİRTEPENİN ALTINDA BU MAĞARA KARŞISINDA 1 KM İLERİSİNDE BÜYÜK BİR HAN VAR...ÇEVRESİ OLDUKÇA KAYALIK VE KIZIL TOPRAKLARLA ÇEVRİLİ (DOĞAL) BU KONUDAKİ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM YORUM YAPACAK USTALARIMA KOLAY GELSİN SAYGILARIMLA.....
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 157017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
kartalın kafası geröekten insan kafası gibimi yoksa szimi yanlış çizdiniz
eger oyle ise bir rütbeli asker mezarı var yakında ikinic görüşüm ise süsleme olabikir bunlar
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol. http://img694.imageshack.us/img694/5396/emeesaygj.gif |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 56016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ustam kartalın kafası belli belirsiz tahrip edilmişti insan kafasını andırır şekle bürünmüştü bende üzerinden geçtim. öküz başı ne ifade ediyor yorum yaparmısınız.. saygılar..
![]() |
#4 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 9017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
öküz başı roma medenyet semboludür .gücü temsil eder erkek mezarlarında zaman zaman görülmekdedir.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 1016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
tamamda o şişenin orda işine
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Tecrübeli Üye
![]()
merhaba mehmet kardeş konu için 8 adet foto gönderdim yorum yaılsın diye gözünüz takıla takıla yağ tenekesinemi takıldı. şişe değil o içinde su vardı işaretleri daha net bulamak için su koyup çıkardık yukarı. bıravo çok güzel yorumların yani olayı boş geçiyorsun. canın sağolsun sitede bu anlamda olaya nekadar önem verdiğinide gösterdin. iş olsun diye sitede üyelik yapmışsın böyle devam et kardeş saygılar......
![]() |
#7 |
Administrators
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a. burada dereye in bakalım yanına kadar tam önünden direk oradaki kayalara bak bakalım cevrede kare oyma varmıdır... aranması gereken mezarın kaya icinde yani kaya mezar oldugunu düşünüyorum ...iyi arastır cok yakınında oyma işaretini göreceksin büyük olasılıkla... saygılar
![]() |
#8 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 1016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
sayın gül dede ben 18 adet mezar çıkardım kafayı sıyırmış biriyim ben dalga geçmeyeyimde kim geçsin olaya sıcak bakmasam benim bu sitede işim ne
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 134017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
bir mağra içerisine bu kadar işçiliğin boş olmadığı ortada;kartalın kanadı açık birinci mal orada ayaklarının dibinde;ikinci mal bence daha derinde ve tabanda mevcut gözüküyor.öncelikle plastik veya tahta tokmakla bütün duvarları yokla ses degişikliği ikinci bir oda girişi verebilir.mağranın her yerini kazamayacağına göre boşluk bulma sana faydalı olacak bol şans nasibini alırsın inş emi
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 9017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
18 mezarda kafayı sıyırdınsa .memleketin deliden geçilmemesi lazımdı.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|