|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: May 2009
Tecrübe Puanı: 168016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() arkadaşlar açık konuşmak gerekecek..böyle bir mimari günümüz teknolojisinde pek de mümkün değil.kabul etmeliyiz ki eski insanlar bizlerde çok daha fazla akıllılardı...onlar gibi aklımızı en iyi şekilde kullanmamız için çok çalışmak çok üretmek ve çok emek vermeliyiz...saygılar...
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 134017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Inacın zaferi pek yaman olur inandın mı her iş olur.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Tecrübe Puanı: 57016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Sa dostum birazda açıklasaydın güzel olurdu rahibe manastırımı?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 349018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
biz onlardan binlerce yıl geçmesine ragmen 2 üstünlügümüz fazlalagımız var
iletişim ve yolculukta yoksa diger sosyal ve mimarı tıp vesaire onlar bizden çok çok daha ilerde idiler
![]() |
#5 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 161017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Onalrın ict ettiklerini kullanıyoruz yediklerini bile onlar denemiş yemiş olamsa idi yiyemez bilemezdik............
![]() |
#6 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Tecrübe Puanı: 57016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Kendimi kasmadan rahat bir cevap verdim, ikibin üçbin yıl öncesinden bahsettiğini anlayamamışım.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 593019 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
selamünaleyküm lütfen konulara adapte olun birbirinizi bırakın
NOT: MESAJLARINIZI BEN SİLDİM
![]() |
#8 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 169017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
harika bir mimari yapı
bir deha ürünü teşekkürler kardeşim |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 161017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
mükemmel bir yapı.
![]() |
#10 |
Moderator
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 136017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
S.a
Vay be gerçekten harika bir yapı.Bende hayretler içinde kaldım.Ellerine sağlık. |
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|