|
![]() |
|
Seçenekler |
Değerlendirme: ![]() |
Stil |
![]() |
#1 |
Üye
Tecrübe Puanı: 16 ![]() |
![]()
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar ben bir işareti öğrenmek istiyorum
kol dayanakları olmayan oturak taşı ve ovaya bakıyor önü düz ama arkasında çok büyük kaplunbağa oturuyor arka ayakları çökük vaziyette |
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Tecrübe Puanı: 57016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
sa arkadaşım işareti,n güzel ama görmek lazım yanlış yönlene bilirsin .bakmak görmek deyildir.......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Administrators
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a. orada emin olki kaplumbağadan baska sekilli kayalarda mevcuttur gizli sekli veren vardır onu bul seni yönlendirsin... saygılar
![]() |
#4 |
Banned
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
heeh şöyle be magnesia işaretler konusunda yardımcı olalım sana ancak fotoğraf yüklemen gerekiyor , diğer konulardaki gibi tartışmaya girmen kimseye fayda sağlamaz , düzgün konular aç fotoğraf ekle yardımcı olmaya çalışalım
mezarcı |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 593019 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Selamünaleleyküm magnesia kadeş çok güzel bi işaret yakalamışsın normalde oturak kol koyma yerleride olmayınca karşıya bakmanı ifade eder ama burda arkadaki kağlumbağa bu durumu bozmuş anladığım kadar eğer tam anlattığın gibi ise yumurtlama vaziyeti almış yani oraya bişeyler bırakmış ama genede arkadaşların dediği gibi fotoğraf olursa çok iyi olur kaplumbağanın üstündeki en ufak bir çizik veya bakış veya duruş yön değiştirebilir yani resim resim resim.....
Napolyon demiş para para para definecide der resim resim resim saygılar dayı
![]() |
#6 |
Üye
Tecrübe Puanı: 16 ![]() |
![]()
dayı ilgin için teşekkür ederim ben fotoğrafları en kısa zamanda göderiyorum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 349018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#8 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 449017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
fotaya gitmişken o kaplunbaga bak bakalım kimin mezarı ..zira o mezar mezarda içinde saten sirtina cık dsırtında da başka işare görecen onları da ögren..ve 70 adım en fazla ilerisinde kaynak suyu bul ordada hedıye var
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|