|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
![]()
arkadaşlar bu yazıyı tercüme edebilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum lütfen.bana mesaj olarak atınız
|
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 593019 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
selamünaleyküm dostlar murat usta yazıyı görmedi galiba
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
![]()
ustalar ilginize teşekkür ederim ama tam tercüme gerekiyor lütfen yardımlarınızı bekliyorum.bu yazılar 2 mermer talette yazılı olup 6 metre toprağın altından çıktı.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 313017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
http://translate.google.com/#
bu siteyi denedinizmi tercume etmek icin belki isinize yarar
" Sende bir yumurta var, bende bir yumurta var Ben yumurtamı sana verdim, sen yumurtanı bana verdin Senin bir yumurtan, benim bir yumurtam oldu. Ama.. Sende bir bilgi var, bende bir bilgi var, Ben bilgimi sana verdim, sen bilgini bana verdin. Şimdi benim iki bilgim var, senin de iki bilgin var” |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: May 2009
Tecrübe Puanı: 168016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a arkadaşlar.....bu yazının çıktığı yerde eski bir çeşme olması gerekiyor....3 emare istiyorum...birincisini vermişsin....ikincisi çeşmemi istiyorum...üçüncüsünüde sen söyle...
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2010
Tecrübe Puanı: 2016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
kardeş bahsedilen yazıda iki aşığın hitabesi adam çok sevmişki bunu yazıyla öldükten sonra bile ebediyet abidesi olarak kalmış bulduğun yerde bunların mezarı olabilir eğer taşlar başka bir yerden gelmediyse
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
ama askerden bahsetmiş ve şehir ken ismini yazmış savaştan bahsetmiş yazının sonundada bizimle olsun tanrı dionisos demiş.bence o bir anıt kitabe
|
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 313017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
niye faydsi olasin ben bi cok defa kullandim gayette ise yariyor
" Sende bir yumurta var, bende bir yumurta var Ben yumurtamı sana verdim, sen yumurtanı bana verdin Senin bir yumurtan, benim bir yumurtam oldu. Ama.. Sende bir bilgi var, bende bir bilgi var, Ben bilgimi sana verdim, sen bilgini bana verdin. Şimdi benim iki bilgim var, senin de iki bilgin var” |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 134017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
tabletin kendi de bir deger onu degerlendir.kaybetme emi s.a.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|