|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Tecrübe Puanı: 57016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
selam arkadaşlar derenin içinde küçük birtepede bu kaya tam karşısı göleti geçince büyük bir dag solunda da dagın yamaçında yıma gibi görülen 2 parça tepelik.
|
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 57016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
soldaki tepeler
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Administrators
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a. burası cok güzel mezarları veriyor ... karsıdaki yıgma gibi tepe gibi olan yerler alakası yok 2-3-4 üncü resimlerin sol bölgesine düşen kesimleri 6-7 inci resimlerin üzerinde bulunan yan oyukların yönlendirdiği baktıgı bölgeye düşen kesimlerinde bir kayalık bulursan bilki mezarların orada kayanın üzerinde o kayaları bul resimle mezarların yerlerinide ALLAHIn izniylen bulalım ...kayalar yerli olmalı öle ahım sahım sekilde büyük olmaya bilirlerde...saygılar
![]() |
#4 |
Guest
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
sevgılı kardesım ısaretınızın acılımı su sekılde;
bu ısaretlerın bakıs ıstıkametınde yanı kayanınyaslı bulundugu sırt aynen bır ucgen gıbı dardan genıse dogruılerlemektedır ve bu sırtta sırasıyla, bır tepe ve bu tepenın sol taraf tarafında gırıs gırısı mutakıben oda ve bu odada ıkı mezar olmakla bırlıkte, yıne sırtta sırtın duzunde tek mezar, aynı zamanda bu sırtın sol tarafında buyuk bır kaya ve ıcerısınde oda mezar(zemınaltı da olabılır) kardesım. sevgıler. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
GSLH kardesım sunuda belırtmelıyım senın işaretı fotolama teknıgıne bayılıyorum ınsanın yorum yapası gelıyor keske herkes senın gıbı fotolama kabılıyetıne sahıp olsa.
bu fotoda bır eksıgın var o da kayanın dıger cephesının uzak fotosunu atmamıssın. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Tecrübeli Üye
![]()
selam abilerim yorumlarınıza canı gönülden teşekkürler. Bizde icrat yok sadece görsel bilgi amaçlı bulmaca çözümü .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Administrators
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
burası cok zor olan bir yer değil... yönlendirdiğim sekilde hareket ettiğinizde cok basit bir sekilde heddefe ulasırsınız... aradaki mesafe cok kısa olmaya bilir ... saygılar
![]() |
#8 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 349018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
aslında resim işaretledim ama yükleyemdim net çok yavaş
mezarlar 10 adım solunda diye düşünüyorum ben bakmanda faide var
![]() |
#9 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 449017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bu dört adat tek odalık ev yada magara der..bu yerı bulacan ardından bu evleın yada magaranın yakınında 3 adet kuyu bulacan bu kuyuların ikisi yakın bırbırıne biri diyerlerınden daha uzk yanı guneydekı uzak..ordan bak karşinda iki adet taş öbegı göreceksın orya git ortasında dur baktıgın acık olan tarafın guneydogu olacak..21 adım içerisinde bi işaret görecen yerde o işarei ben biliyom ne oldugunu bakalım sen yerı bulacanmı..o işaretin altında ne var allah bilir...........saygılar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 14017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]()
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|