|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jun 2010
Tecrübe Puanı: 3015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
kayanın üzerinde yerde yanındaki oyuklar hilti ile yapılmış gibi duruyor
ben çözemedim değerli yorumlarınızı bekliyorum ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 161017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
fotograf eksik.güzel bir işaret demekle yetiniyorum.
![]() |
#3 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 161017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
otasın üzerine bolca bi su da dokuver sana zahmet.
![]() |
#4 |
Tecrübeli Üye
![]()
bu arada açıklamanı yeni gordum hemen ona bi cevap vereyim o hilti işi değil kardes orjinal
![]() |
#5 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jul 2010
Tecrübe Puanı: 3015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Selamün aleyküm .Lark sigarası yine sansürlenmemiş.Ok yön gösterir herhalde uzaklarda arama.Mezar istirahat yeridir Sakın açıp oynama.Defin den türeme dafine Yatana hayrı olmadı ayakta olana hayrı olur mu dersin.
![]() |
#6 | |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jun 2010
![]() Alıntı:
öylece bırakalım mı dersin ben anlayamadım açmayacaksak neden bu işlerin peşinde koşalım tamam dediklerin doğru arkadaşım bir bayan mezarı açtı ve başına gelmedik kalmadı gerçek olan bir şey ewden iki kişi hayatını kaybetti birlikte açanlardan bir tanesi kendini astı bu gerçek ve bütün bu olnlar bu mezarı açtıktan sonra oldu kendileride ispiyona kurban gidip 6 ay içerde istirahat ettiler hepsi bu ama kendisi hala bir şeylerin peşinde yorumlarına teşekkürler ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 134017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
üçgen mezar işareti ,oymalar kadar mezar var asıl zengin mezar ortadaki kare oyma zengin mezarı o kayada kanal olması gerekir.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 229017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Hemşerim fotoğrafta görünen şekil,ne işaret ne de üçgen oyma.Defineyle ilgisi olmayan bir yer.Onca resim yollamışsın ama,içlerinde işaret gibi olan ve yorum yapmaya değecek bir tane bile yer yok.
Sana tavsiyem,artık şu doğa fotoğrafçılığını bırak.Baktığında 10 yaşındaki çocuğun bile,bu işaret şu diyeceği net figürlerle ilgilen.Ayrıca daha sağlıklı yorumlar almak istiyorsan;işaret ve çevresinin daha detaylı olarak göründüğü fotoğraflar çekmeye çalış.Selamlar.
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|