|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 590017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Tecrübe Puanı: 57016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Zamanın çelik kapısı diyebiliriz kapının
arka üst ve alt uc noktaları kulak misali çıkıntılı ve kulaklara basan taşlarda çıkıntı oturacak şekilde oyuk hassas denge ile haraket saglayabilen enaz 400 kg agırlıgında olabilir . |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Tecrübe Puanı: 15 ![]() |
![]()
bazı açılmış tümülüslerde görmüştüm
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 593019 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ilkim usta kapı hakkında pek yorum yok açacan desek zaten açımış girecen desek zaten girilmiş içerdekileri alacan desek zaten alınmış olmalı ama dostlara güzel bi görüntülü örnek sağolasın ellerin dert görmesin saygılar
![]() |
#5 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 349018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
tümülüsle alakası yok bir kale yada iç mekan kapısı koruma amaçlı arkadan mekanizmalı kilitli
![]() |
#6 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 590017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Evet arkadaşlar fotoğrafını eklediğim ve yoruma açtığım kapı kesinlikle tümülüslerde bulunan bir kapı değil...Yoruma katılım sayısını artırmak için eklemiştim fakat gördüğüm kadarı ile sitede konulara katılım sayısı oldukça düşük sayıda...
![]() |
![]() |
#7 |
Tecrübe Puanı: 349018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
bu aralar haraket yok ilkim usta hakılsın
![]() |
#8 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Oct 2010
Tecrübe Puanı: 271015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
kapı nerde ben göremedim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]()
![]() |
#10 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 7017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ewet usta neredeyse bilgisayarı çökertcem bende göremiyorum kapı açmadık sayfa bırakmadım
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|