|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 590017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 7017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ustam yanlış soru bence bunu ilk gördüğünüzde kalbiniz saniye kaçkere tekledi olac akdı
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 20017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
bana göre bu altınlar 6-6.5 ton aralığında gelir
80*120*300mm bazında göz kararıyla hesaplarsak tanesi yaklaşık 26 kilo gelir buna göre bunlar 25kg lık kalıplara döküldüğünü kabul edersek 256 adet saydım buda 250 ise 6250kg gelir. cevap doğruysa paylaşmak için adres alayım. ![]()
![]() |
#4 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 590017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Tebrikler, tam rakam olmasada oldukça güzel bir hesaptan sonra yakın bir rakam belirttiniz. Gözlemlemeniz güzel,tekrar tebrikler. Allah tüm definecilere hayırlısı ile nasip eder inşallah...Kolay gelsin.
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 349018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
10 tona yakın desem çokmu abartmış olurum ilkim usta
![]()
![]() |
#6 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 1017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
tam olarak 5600kg 4x8x7=224x25=5600 kg nasıl hesap ama payımı isterim...
![]() |
#7 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 48017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
su altınlara bakın sankı kulceyken hıc bırseyı ıma etmıyor sadece demır yıgını tarıhı bu yuzden sevıyorum ben adamlar sanat yapmıslar
tabıkı buda o altınları ıstemedıgım anlamına gelmez |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Üye
Tecrübe Puanı: 2015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
o külçeleri nerden bulmuşlar
bulanlara ALALAH hayırlısıyla YEMEK nasip etsin darısı heepimizin başına elleri dert görmesin ellerine sağlık Konu DAYI tarafından (12-11-2010 Saat 09:01 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: Ard Arda Mesaj Atmak Yerine Önceki Mesajını Düzenleyebilirsin. Bu Sayede Forum Çöplüğü Dönmez. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Dec 2010
Tecrübe Puanı: 2015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
bu kış gününde ısındık valla
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Yeni Üye
Tecrübe Puanı: 1015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
biri benim eve ambulans yollasın bi sevgilmi görünce kalbim sorun cıkarırdı bide bu resim eklendi bunlara
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|