|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
Üye
Tecrübe Puanı: 4015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
selam arkadaşlar bir kayayada örülü duvar var uçurumda fotosunu yöklemeye çalıştım olmadı neden acaba ve sizinde göndermiş olduğunuz resimler benim pc açılmıyor tıklıyorum yine açılmıyor saygılar
|
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2011
Tecrübe Puanı: 66015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
siz resimi şimdilik tarıkziyad arkadaşın mailine atın kendisi eklesin bi görelim resim ekleme konusunuda size detaylı şekilde izah edecektir. teşekkürler.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Üye
Tecrübe Puanı: 4015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
selam usta tarık ziyad çıkmış bende yoluyamadım saygılar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 66015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
gelir sanırım ben şahsen bu pc den açamıyorum maili ve resimelr için bir şey yapamıyorum o yüzden özür dilerim ama siz onun mailine atın görecektir.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Oct 2010
Tecrübe Puanı: 271015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
MURAT 21 KARDEŞ sayfada olsamda olmassamda [email protected] adresine resimlerini yükle yannız sizden rica çalışılmış boyutu büyütülmüş fotograflar olmassın anlattıgına bakılırsa güzel şey diyebilirim ama resim olsa benim ve ustalarım için daha iyi olur sevgilerimle
![]() |
#6 |
Üye
![]()
selam usta valla ben fotoların böyük veya köçük anlamıyorum yoladım inşallah olmuştur saygılar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Oct 2010
Tecrübe Puanı: 271015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
murat 21 in fotografları resimler çok uzaktan çekilmiş ki yapacagımız yorum ne derece saglıklı olur----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- hangi kategoride konu açacaksanız okunuyu yazmaya başladıgınız yerin altında eklenti ekle kısmı var işte o kısım resim eklenen kısımdır tıklayın ve yönergeleri takip edin----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Definecilik meşakattir definecilik yorucudur definecilik 100 sıkıp 1 isabet etmektir ama emektir murat 21 kardeşim yakın resim çek ve yayınla genede ustalarım daha iyi bilir sevgilerimle
![]() |
#8 |
Tecrübeli Üye
![]()
olsa olsa güzel bir gözetleme veya nöbet tutuma yeri kulubesi olabilir diye düşünüyorum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Üye
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Üye
![]()
ustalarım bu kayanın olduğu yerin fotosunu yakında çeke bilme imkanum yoktur çok derin ve yöksek orada ançak yolun özerinden baka bilirsin tijital fotoğraf makinasıyla çektim yinede köçük çıkmış 100 m derinliyi var o derenin belkide daha fazla o kayaya çıkmak fotoda göründüyü gibi deyil saygılar
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|