|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
Tecrübe Puanı: 12016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Dec 2010
Tecrübe Puanı: 31015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
dokum kaya
para saklamak ıcın bırebır amma vekalın ısaret secılmıyor tam olarak ne oldugunu ya ıfade et yahut anlamamız ıcın yardımcı olmalısın guzel bır konu ac bızde konunu enıne boyuna acalım tercıh senın
.. BİLGİ PAYLAŞDIKCA ÇOĞALIR .. Verilen tüm bilgiler ön araştırma amaçlıdır. Ön araştırma yapacak kişi MÜLKİ amir'den izin almak zorundadır. Kaçak kazı yapmayalım yapanları uyaralım. AYRINTILI RESİMLEME VE AÇIKLAMADAN YOKSUN BİR KONUYA KESİNLİKLE YAZMAM !!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Üye
Tecrübe Puanı: 12016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
delikten 15cm geride topuk veya nal izi var hemen arkasında çizki çekilmiş onun dışında farklı bişe göremedim,etrafta belrgin sayılabilecek yıkılmış bir değirmen ve bir kale var
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2012
Tecrübe Puanı: 108014 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Merhabalar topuk veya nal dediğiniz işareti resimde nerede belirtirmisiniz birde çizgiyi belirtirseniz gerekli yorumlar gelir .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
degersiz bir yer bosuna ümide kapilmayin kardesim,-bosuna zaman ayirmana harcamana gerek yok diyorum yakininda degirmen ve kale var diyorsun sen oralara odaklansan daha iyi olur etrafina bak bakalim kayalarda hac isareti varmi ? saygi ve sevgilerimle,--
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Üye
![]()
teşekkürler sağolun
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Nov 2009
Tecrübe Puanı: 11016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a sağ tarafa doğru 7 metreden sonrasının resmini koyabilirmisin.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Üye
![]()
sarp uçurum tarafa kalıyor karşıdan çeker atarım resmini inşallah
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Tecrübe Puanı: 57016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Delikten işaret yönüne 150 adım istikameti şaşmadan adımla.
Bak bakalım orada ne bulacaksın. 16 cm ise 160 adım. |
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|