![]() |
#1 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 349018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Administrators
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a. burada cok ta deveye benziyecek diye bişey yok ama zaten ikinci resim benziyor ve bayada dikkat cekici yani uzaktan bakıldıgında bunu görmek mümkün aranan yere direk olarak uzaktan bakarak geliyorsun ... ve son resim yapıstırma kapak gibi görünüyor ya cevresinde olan kapaktan söz ediyor yada kapak ama bu deveye cokmu yakın dır...
gerci sen burları arastırmıssındır ama ![]()
![]() |
#3 |
Administrators
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
sabit kaya üzerine işaret yapmaya müsait kaya göremedim belkide direk işareti bu usta
![]() |
#4 |
Tecrübe Puanı: 349018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
işaret burada usta işaretledigim yerde bu 2metre uzunlugunda 1.5 genişlilinde rahat 2 ton vardır küçük bişey olsa çoktan koparmıştım bunu
![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 438018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
seyrani usta ben çırağım ama bu son 3 resimdeki kaya yapıştırma duruyo sanki oraya baktınmı tıkıladınmı hiç ses veriyomu ben onu merak ettim bide deveye benzemiyo bu usta kolay gelsin allah yerdımcın olsun
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 48017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a seyranı usta
usta 2.resım bakıldıgında kafası deveye benzıyor ama deve ise horgucu nerede bırde senın işaretledıgın yer kapak abi yoksa o kaya orada durmaz herhalde gercekten ilginc |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Selamünaleyküm dostum bu resimdeki şeklim ne olduğu bence önemli değil ama şöyle bakınca başka bir şeyden korkmuş ve savunmaya geçmiş bir hali var ve baktığı taraftan sanki bişey atılmış gibi yukardaki yuvarlak içine aldığım bölüme iyi bak sanki canı yanmış gibi bakıyor acaba altta çizdiğim yerde sanki bu bedene ait değil gibi yapıştırma gibi benbce orayı iyi bi aletle incele sonrada baktığı tarafta ne var ona bak
|
![]() |
![]() |
#8 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 169017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
sen deve diyorsan devedir
gerçekten inanıyorsan tabiki bu durumda tamönüne yoğunlaş yerde toprak içinden görünen kütlenin altına doğru çalışın |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]()
sen dogal dedin ya tamam istihkam
![]() |
#10 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 337017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
valla ben ne diyeyim seyrani buna koskoca duruyor kapak bi baksana yaw deli olacam ya zaten manisalıyım bak kaldırsana yaw
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|