|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#11 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tecrübe Puanı: 13017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
taşlardaki yosunlar harç atılmış gibi sert zorlamakt olmaz bidahaki sefere biraz sert bir fırça ile denerim yer uzak olduğundan gidip gelmek zor oluyor. kritiklerinizi saygıyla karşılıyorum detayları aldığımda bilginize başvuracağım saygılar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
teşekkürler acemişansı cevabınızı bekliyoruz
|
![]() |
![]() |
#13 |
Üye
Tecrübe Puanı: 13017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ayak iznin yanında iki adat yanyana duran çocuk ayak izi varmış kırmışlar.ölçülere GÖRE ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Üye
![]()
Dayi Msn Ni Aç Resim Yollicam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Üye
![]()
C:\Documents and Settings\Wİndows®\Belgelerim\Resimlerim\ayak izi 1.JPG
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Administrators
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
işaretci usta cok güzel yorumlamıs ...
bu mezarlar düzlükte değil yamacta veya yamacın üzerine dogru cok yüksek olmayan yer olmalı düzlük olarak düşünmüyorum ama ... cevrede kuyu varmıdır??? cevrede lahit mezar olma olasılıgıda yüksek ...
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
acemişansı kusura bakma yazdığını görmedim özür
|
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
degerli dostum
ılk fotonuzda genelde 3-10 m arasında mezarların acılmıs oldugu gorulustur alınızda bulunsun ıkıncı ısaretınız yan yana ıkı carık ısaretı yapman gereken sey topuk harıc ıkı carık arasında kalan ınce cızgıyı olc karsında bır duzluk olacak orada ara mezarını saygılar. bu kaıdeyı bırıncı ısaret ıcınde yapmanı onerırım. |
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
bu nasıl ıstavroz |
|
|