|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#11 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jul 2010
Tecrübe Puanı: 5015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
bunlar 25 metrede havalandırma açılıp raflardan alınanlar. yanında tacın üzerinde 200 gr elmasta olmalıydı. yaklaşık 500 kg toz altın havuzda duruyodu. ve bunların 10 kg luk ve 5 kg lık larıda vardı. açılmayan 3 oda hala gizemini korumakla beraber, izzet bey malı saklamada hala karalı gibi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ustat acıklık getırırmısın bıraz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jul 2010
Tecrübe Puanı: 5015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
çok fazla açıklayamam, henüz tam olarak bitmemiş. daha sonradan resimleri buradan yayımlarız. beni düşündüren bu resmin buraya nasıl geldiği.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 590017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bahsettiğiniz olayın bölgesi neresi acaba ? Belki bir yanılma payınız vardır,istihkam ustam biraz açıklama istedi sizden fakat İzzet bey diye birisinin ismini verdiğiniz halde açıklama yapmamanızda ilginç bir durum. Bu fotoğrafı siteye ben ekledim.
![]() |
![]() |
#15 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2010
Tecrübe Puanı: 233016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
selamlar,,
eyvallah ilkim111 usta bende arıyodum benim arka bahçedeki altınları kim aşırmış diye bulmuşsun sağ olasın ,,ellerin dert görmesin ,,
![]() |
#16 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 590017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jul 2011
Tecrübe Puanı: 22014 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Usta sanırım 4,5 ton civarı bunlar...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Yeni Üye
Tecrübe Puanı: 14 ![]() |
![]()
tanesi 13 kg dan fazlaysa zaten yalandır bence
|